Badrumsbesiktning

Vi besiktigar ditt nya eller befintliga badrum så att du kan känna dig trygg med att det är kvalitetssäkrat och redo att användas.
Vi hjälper dig!

Kontakta en besiktningsman idag

 

Vi utför badrumsbesiktningar i Jämtland, Härjedalen, Ångermanland, Medelpad, Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.

Någon att lite på

Vi är certifierade specialister för badrumsbesiktning

Badrumsbesiktning utgör ryggraden i vår verksamhet. Vare sig det är fråga om renovering, fuktskada, tvist eller annat så har vi just den kompetens och erfarenhet du söker.

Din lokala expert

Trygghet från lokala entreprenörer

Vi utgår från Mörsil i Jämtland, men utför uppdrag även i Härjedalen, Ångermanland, Medelpad, Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.Det innebär till exempel att vi ofta arbetar i Åre, Östersund, Sollefteå, Sundsvall, Timrå, Örnsköldsvik, Härnösand, Kramfors och längre söderut som Ljusdal, Hudiksvall, Mora, Falun, Borlänge och Gävle.

40+

Års Erfarenhet

100+

Nöjda Kunder

300+

Färdiga Besiktningar

100%

Certifierade Besiktningsmän

Våra TJänster

Vi erbjuder också tjänster inom

Entreprenadsbesikning

En entreprenadbesiktning, som ibland kallas byggbesiktning, är viktig både för entreprenören som konsumenten. En sådan besiktning kan dessutom komma i olika former: Förbesiktning, Slutbesiktning, Efterbesiktning, Särskildbesiktning och Garantibesiktning.

Lägenhetsbesiktning

En bostadsrättsbesiktning ger en överskådlig bild av skick och eventuella risker eller andra faktorer som kan påverka priset. Besiktningen innebär en okulär besiktning av väggar, golv och installationer i alla våtrum samt kök. Fuktindikering i samtliga våtutrymmen ingår kostnadsfritt i våra lägenhetsbesiktningar.

Överlåtelsebesiktning

Vi på Woxa AB är SBR medlemmar och med i Expertgruppen för överlåtelsebesiktningar.En överlåtelsebesiktning (ofta kallad husbesiktning) avser villor och fritidshus. Det är en byggteknisk undersökning som utförs vid försäljning eller köp. Som köpare kan du anlita en besiktningsman för att biträda din lagstadgade skyldighet enligt jordabalken 4 § 19 att undersöka husets skick, den s k ”undersökningsplikten”.

Vi hjälper dig

VÄNTA INTE TILLS DU FÅR EN SKADA

Genom att besiktiga ditt badrum kvalitetssäkrar du inte enbart renoveringen och säkerställer att arbetet utförs korrekt. Besiktningen för med sig ett antal fördelar för din badrumsrenovering och ditt färdigställda badrum. Vi listar nedan några fler fördelar med att besikta ditt badrum:

Daniel

Några ord om oss

5/5
Karin.S

Woxa AB har varit byggledare för uppförandet av ett bostadshus och ett förrådshus. Vi har fått fantastiskt professionell projektledning och kontinuerlig rådgivning genom hela byggprojektet, och kan varmt rekommendera företaget.

5/5
Marie.S

Väldigt trevligt bemötande, kunnig och noggrann.

5/5
Anna-Mari N.

Mycket gott bemötande. Snabbt svar vid frågor, per telefon eller via mail. Tog sig tid med att förklara vad som akut behöver åtgärdas /det som kan avvaktas. Med andra ord ett företag som jag varmt kan rekommendera!