Kontrollansvarig Bygg

Säkerställer att alla arbeten utförs enligt gällande lagar och bestämmelser
Vi hjälper dig!

Kontakta en kontrollansvarig idag

 

Vi utför uppdrag som kontrollansvarig i Jämtland, Härjedalen, Ångermanland, Medelpad, Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.

DSC02989-2
Någon att lita på

Godkända och erfarna

Woxa AB är certifierade av RISE personcertifiering och medlemmar i SBR (Sveriges Byggingenjörers Riksförbund) och SBRs Expertgruppen för KA. Detta ger dig en engagerad och pålitlig KA-expert som kan hjälpa dig med kontrollplaner och att allt går rätt till på bygget.

Certifierad kontrollansvarig enligt nya plan- och bygglagen

Som en certifierad kontrollansvarig enligt den nya plan- och bygglagen kan vi hjälpa byggherren med att upprätta en kontrollplan, se till att alla nödvändiga kontroller genomförs, medverka vid det tekniska samrådet och göra platsbesök. Tillsammans med vår drönare kan vi även använda en värmekamera för att undersöka taket och se efter eventuella värmeläckage under slutbesiktningen för att säkerställa att allt är i gott skick.

DSC03002
Din lokala expert

Trygghet från lokala entreprenörer

Vi utgår från Mörsil i Jämtland, men utför uppdrag även i Härjedalen, Ångermanland, Medelpad, Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.Det innebär till exempel att vi ofta arbetar i Åre, Östersund, Sollefteå, Sundsvall, Timrå, Örnsköldsvik, Härnösand, Kramfors och längre söderut som Ljusdal, Hudiksvall, Mora, Falun, Borlänge och Gävle.

40+

Års Erfarenhet

100+

Nöjda Kunder

300+

Färdiga Besiktningar

100%

Certifierade Besiktningsmän

Våra TJänster

Vi erbjuder också tjänster inom

Badrumsbesiktning

Slutbesiktning av badrum efter utförd renovering. Besiktningsmannens roll är att vara en opartisk granskare som undersöker att arbetet är fackmässigt gjort, samt att utfört arbete motsvarar gällande toleranser enligt branschregler.

Lägenhetsbesiktning

En bostadsrättsbesiktning ger en överskådlig bild av skick och eventuella risker eller andra faktorer som kan påverka priset. Besiktningen innebär en okulär besiktning av väggar, golv och installationer i alla våtrum samt kök. Fuktindikering i samtliga våtutrymmen ingår kostnadsfritt i våra lägenhetsbesiktningar.

Överlåtelsebesiktning

Vi på Woxa AB är SBR medlemmar och med i Expertgruppen för överlåtelsebesiktningar.En överlåtelsebesiktning (ofta kallad husbesiktning) avser villor och fritidshus. Det är en byggteknisk undersökning som utförs vid försäljning eller köp. Som köpare kan du anlita en besiktningsman för att biträda din lagstadgade skyldighet enligt jordabalken 4 § 19 att undersöka husets skick, den s k ”undersökningsplikten”.

Vi hjälper dig

NÄR BEHÖVS EN KONTROLLANSVARIG VID BYGGPROJEKT?

En kontrollansvarig behövs ofta vid större bygg- och rivningsarbeten, samt för arbeten som kräver bygglov. Det finns dock situationer då det inte behövs, som vid förbättringsarbeten på en- och tvåbostadshus.Här är några punkter att tänka på när det gäller användningen av en kontrollansvarig:

Om du undrar om du behöver en kontrollansvarig för ditt byggprojekt, tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att höra från dig!

Daniel

Några ord om oss

5/5
Karin.S

Woxa AB har varit byggledare för uppförandet av ett bostadshus och ett förrådshus. Vi har fått fantastiskt professionell projektledning och kontinuerlig rådgivning genom hela byggprojektet, och kan varmt rekommendera företaget.

5/5
Marie.S

Väldigt trevligt bemötande, kunnig och noggrann.

5/5
Anna-Mari N.

Mycket gott bemötande. Snabbt svar vid frågor, per telefon eller via mail. Tog sig tid med att förklara vad som akut behöver åtgärdas /det som kan avvaktas. Med andra ord ett företag som jag varmt kan rekommendera!