Projektledning Bygg

Bygg upp ditt projekt med effektiv projektledning för byggprojekt.
Vi hjälper dig!

Kontakta en projektledare idag

 

Vi utför uppdrag som projektledare inom bygg i Jämtland, Härjedalen, Ångermanland, Medelpad, Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.

DSC02965
Någon att lita på

Varför är en projektledare viktig för ett byggprojekt?

En projektledare kan hjälpa dig att säkerställa att ditt byggprojekt blir klart i tid, att ekonomin håller och att alla lagar och föreskrifter följs. En erfaren projektledare fungerar som en sammanhållande kraft och ser till att alla delar av projektet blir utförda rätt och i rätt tid. Om du behöver hjälp med projektledning för ditt byggprojekt så kan vi erbjuda vår kunskap och erfarenhet.

Vad ingår i en byggprojektledares arbetsuppgifter?

En byggprojektledare ansvarar för att skapa tidsplaner, kalkyler och förfrågningsunderlag, samt upphandla entreprenörer. Det är viktigt att dessa delar håller god kvalitet och att de är ekonomiskt fördelaktiga för dig som beställare.Vid en nybyggnation samordnar projektledaren kontakten mellan byggherren, arkitekten, konstruktören, entreprenören och den kontrollansvarige. Denna roll ställer stora krav på samordning och god kontroll.Projektledaren anlitar entreprenören som ska utföra arbetet, leder arbetet och ser till att material, utrustning och maskiner finns tillgängliga. Dessutom säkerställer projektledaren att beställaren har någon som är ansvarig för att projektet genomförs på rätt sätt och att beställaren kan känna sig trygg med att arbetet utförs enligt plan.Byggprojektledning är en komplex process som kräver kunskap inom många olika områden, såsom juridik och lagstiftning, byggteknik, samordning och ekonomi. När du anlitar oss på Woxa kan du vara säker på att arbetet utförs i rätt tid, på rätt sätt och till rätt pris.

DSC03002
Din lokala expert

Trygghet från lokala entreprenörer

Vi utgår från Mörsil i Jämtland, men utför uppdrag även i Härjedalen, Ångermanland, Medelpad, Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.Det innebär till exempel att vi ofta arbetar i Åre, Östersund, Sollefteå, Sundsvall, Timrå, Örnsköldsvik, Härnösand, Kramfors och längre söderut som Ljusdal, Hudiksvall, Mora, Falun, Borlänge och Gävle.

40+

Års Erfarenhet

100+

Nöjda Kunder

300+

Färdiga Besiktningar

100%

Certifierade Besiktningsmän

Våra TJänster

Vi erbjuder också tjänster inom

Badrumsbesiktning

Slutbesiktning av badrum efter utförd renovering. Besiktningsmannens roll är att vara en opartisk granskare som undersöker att arbetet är fackmässigt gjort, samt att utfört arbete motsvarar gällande toleranser enligt branschregler.

Lägenhetsbesiktning

En bostadsrättsbesiktning ger en överskådlig bild av skick och eventuella risker eller andra faktorer som kan påverka priset. Besiktningen innebär en okulär besiktning av väggar, golv och installationer i alla våtrum samt kök. Fuktindikering i samtliga våtutrymmen ingår kostnadsfritt i våra lägenhetsbesiktningar.

Överlåtelsebesiktning

Vi på Woxa AB är SBR medlemmar och med i Expertgruppen för överlåtelsebesiktningar.En överlåtelsebesiktning (ofta kallad husbesiktning) avser villor och fritidshus. Det är en byggteknisk undersökning som utförs vid försäljning eller köp. Som köpare kan du anlita en besiktningsman för att biträda din lagstadgade skyldighet enligt jordabalken 4 § 19 att undersöka husets skick, den s k ”undersökningsplikten”.

Vi hjälper dig

VILKA STEG INGÅR I ETT BYGGPROJEKT?

En erfaren projektledare kan hjälpa dig att genomföra ditt byggprojekt på rätt sätt. Det finns flera moment som behöver utföras för att ett projekt ska bli lyckat, och en projektledare har kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig att navigera genom processen.

Daniel

Några ord om oss

5/5
Karin.S

Woxa AB har varit byggledare för uppförandet av ett bostadshus och ett förrådshus. Vi har fått fantastiskt professionell projektledning och kontinuerlig rådgivning genom hela byggprojektet, och kan varmt rekommendera företaget.

5/5
Marie.S

Väldigt trevligt bemötande, kunnig och noggrann.

5/5
Anna-Mari N.

Mycket gott bemötande. Snabbt svar vid frågor, per telefon eller via mail. Tog sig tid med att förklara vad som akut behöver åtgärdas /det som kan avvaktas. Med andra ord ett företag som jag varmt kan rekommendera!