Underhållsplan bygg

Få bättre överblick över din fastighets ekonomi med en väl genomförd underhållsplan. 
Vi hjälper dig!

Ta tag i din underhållsplan idag!

 

Vi utför uppdrag där vi tar fram underhållsplaner i Jämtland, Härjedalen, Ångermanland, Medelpad, Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.

services-11.jpg
Någon att lita på

Underhållsplan

Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att utfärda en underhållsplan där vi bedömer underhållsbehovet för fastigheten de närmaste 30-50 åren. Om du har en tydlig fastighetsplan så hjälper kring planeringen av fastighetsekonomin och du får kontroll över underhållsbehoven samt de kostnader som de medför. Att planera i förväg blir mer kostnadseffektivt än att invänta att fel ska uppstå. Utöver den ekonomiska aspekten så är det även smart att se till att fastigheten lever upp till lagkrav gällande boende- eller arbetsmiljö. En plan kring det sistnämnda resulterar i att fastigheten bibehåller sitt värde eller till och med ökar.

DSC03002
Din lokala expert

Trygghet från lokala entreprenörer

Vi utgår från Mörsil i Jämtland, men utför uppdrag även i Härjedalen, Ångermanland, Medelpad, Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.Det innebär till exempel att vi ofta arbetar i Åre, Östersund, Sollefteå, Sundsvall, Timrå, Örnsköldsvik, Härnösand, Kramfors och längre söderut som Ljusdal, Hudiksvall, Mora, Falun, Borlänge och Gävle.

40+

Års Erfarenhet

100+

Nöjda Kunder

300+

Färdiga Besiktningar

100%

Certifierade Besiktningsmän

Våra TJänster

Vi erbjuder också tjänster inom

Badrumsbesiktning

Slutbesiktning av badrum efter utförd renovering. Besiktningsmannens roll är att vara en opartisk granskare som undersöker att arbetet är fackmässigt gjort, samt att utfört arbete motsvarar gällande toleranser enligt branschregler.

Lägenhetsbesiktning

En bostadsrättsbesiktning ger en överskådlig bild av skick och eventuella risker eller andra faktorer som kan påverka priset. Besiktningen innebär en okulär besiktning av väggar, golv och installationer i alla våtrum samt kök. Fuktindikering i samtliga våtutrymmen ingår kostnadsfritt i våra lägenhetsbesiktningar.

Överlåtelsebesiktning

Vi på Woxa AB är SBR medlemmar och med i Expertgruppen för överlåtelsebesiktningar.En överlåtelsebesiktning (ofta kallad husbesiktning) avser villor och fritidshus. Det är en byggteknisk undersökning som utförs vid försäljning eller köp. Som köpare kan du anlita en besiktningsman för att biträda din lagstadgade skyldighet enligt jordabalken 4 § 19 att undersöka husets skick, den s k ”undersökningsplikten”.

Vi hjälper dig

Underhållsplan för planering kring din fastighet

Fördelarna med en underhållsplan för din fastighet är många. Våra projektledare och besiktningsmän har lång erfarenhet av att skapa underhållsplaner.

Några ord om oss

5/5
Karin.S

Woxa AB har varit byggledare för uppförandet av ett bostadshus och ett förrådshus. Vi har fått fantastiskt professionell projektledning och kontinuerlig rådgivning genom hela byggprojektet, och kan varmt rekommendera företaget.

5/5
Marie.S

Väldigt trevligt bemötande, kunnig och noggrann.

5/5
Anna-Mari N.

Mycket gott bemötande. Snabbt svar vid frågor, per telefon eller via mail. Tog sig tid med att förklara vad som akut behöver åtgärdas /det som kan avvaktas. Med andra ord ett företag som jag varmt kan rekommendera!