Bygglovshandlingar

Vi erbjuder kompletta bygglovshandlingar för att du ska få ditt bygglov beviljat.
Vi hjälper dig!

Kontakta oss idag!


Vi tar fram bygglovshandlingar till kunder i primärt Jämtland, Härjedalen, Ångermanland, Medelpad, Dalarna, Hälsingland och Gästrikeland.

Någon att lita på

Bygglovshandlingar för ditt bygglov!

När man ansöker om ett bygglov är det en rad bygglovshandlingar som ska med. Till det hör en konstruktionsritning, även kallad K-ritning eller byggritning, den visar in i detalj hur byggnaden är uppbyggd eller ska byggas. Detta gäller både helt nya hus såväl som tillbyggnader som ska uppföras. Oavsett vart i Sverige som du ska begära om bygglov står våra specialister redo att hjälpa dig

Att få med samtliga bygglovshandlingar som bygglovet kräver, framför allt bygglovsritningarna, kan bli lika krävande som tidsödande. Med oss på Woxa AB slipper du ifrån allt detta. Vi utför konstruktionsritningar där allt tas med, från dimensioner och materialkvalitet till husets utformning, och det till bästa pris. Du får därför en konstruktionsritning som garanterat kommer att resultera i ett så effektivt bygge som möjligt

Din lokala expert

Trygghet från lokala entreprenörer

Vi utgår från Mörsil i Jämtland, men utför uppdrag även i Härjedalen, Ångermanland, Medelpad, Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.Det innebär till exempel att vi ofta arbetar i Åre, Östersund, Sollefteå, Sundsvall, Timrå, Örnsköldsvik, Härnösand, Kramfors och längre söderut som Ljusdal, Hudiksvall, Mora, Falun, Borlänge och Gävle.

40+

Års Erfarenhet

100+

Nöjda Kunder

300+

Färdiga Besiktningar

100%

Certifierade Besiktningsmän

Våra TJänster

Vi erbjuder också tjänster inom

Badrumsbesiktning

Slutbesiktning av badrum efter utförd renovering. Besiktningsmannens roll är att vara en opartisk granskare som undersöker att arbetet är fackmässigt gjort, samt att utfört arbete motsvarar gällande toleranser enligt branschregler.

Lägenhetsbesiktning

En bostadsrättsbesiktning ger en överskådlig bild av skick och eventuella risker eller andra faktorer som kan påverka priset. Besiktningen innebär en okulär besiktning av väggar, golv och installationer i alla våtrum samt kök. Fuktindikering i samtliga våtutrymmen ingår kostnadsfritt i våra lägenhetsbesiktningar.

Överlåtelsebesiktning

Vi på Woxa AB är SBR medlemmar och med i Expertgruppen för överlåtelsebesiktningar.En överlåtelsebesiktning (ofta kallad husbesiktning) avser villor och fritidshus. Det är en byggteknisk undersökning som utförs vid försäljning eller köp. Som köpare kan du anlita en besiktningsman för att biträda din lagstadgade skyldighet enligt jordabalken 4 § 19 att undersöka husets skick, den s k ”undersökningsplikten”.

Vi hjälper dig

Vi erbjuder dig kompletta bygglovshandlingar

Att få in sina bygglovshandlingar kan vara båda krångligt och tidskrävande, men med oss med hos blir det enkelt. Vi hjälper dig med följande områden:

Daniel

Några ord om oss

5/5
Karin.S

Woxa AB har varit byggledare för uppförandet av ett bostadshus och ett förrådshus. Vi har fått fantastiskt professionell projektledning och kontinuerlig rådgivning genom hela byggprojektet, och kan varmt rekommendera företaget.

5/5
Marie.S

Väldigt trevligt bemötande, kunnig och noggrann.

5/5
Anna-Mari N.

Mycket gott bemötande. Snabbt svar vid frågor, per telefon eller via mail. Tog sig tid med att förklara vad som akut behöver åtgärdas /det som kan avvaktas. Med andra ord ett företag som jag varmt kan rekommendera!